Dags att skifta garderob

Våren är på gång i vårt avlånga land och på vissa plaster i södra delarna så är det redan meteorologisk vår då det har varit över 0,0° grader Celsius och under 10 plusgrader i en period av sju dagar. Så klart så ser det väldigt olikt ut längre upp i landet. Det är dock nödvändigt att börja tänka på vår garderoben och att skifta från vinterkläderna.

Det är alltid skönt då det börjar bli varmare utomhus och solen skiner lite längre om dagarna. Det kan vara hög tid att skifta garderob för en del av oss. Ut med vinterkläderna och in med mer passandande plagg för vårvädret. Se också om det är något som behöver kastas eller bytas ut. Det finns massor med snyggt att hitta online. Det kan vara dags för någon ny vår-jacka då den gamla är på tok för dålig.

Du kanske inte vill kasta dina gamla kläder då kan de om de är hela och rena lämnas in till något ställe som tar hand om dina gamla kläder och skickar till välgörande ändamål. Då kan någon annan få nytta av de kläder som vi själva inte vill ha. Det kan vara en skön känsla att veta att det kommer någon till nytta istället för att kasta dom till återvinningen. Så klart om det är trasiga kläder så kanske man inte vill skicka iväg dessa utan då kan man kasta dessa med gott samvete.