Snygg in under – ger en bra känsla

För att kläderna skall sitta bra på kroppen behöver du rätt sorts underkläder. För skjortor, blusar och tröjor kan det alltså vara bra med olika modeller på dina BH. Det känns också bättre om dina underkläder sitter bra och är snygga. Det finns mycket snyggt att välja mellan, endera på nätet eller i butikerna.

BH och trosor

Det finns en massa olika modeller av BH:n att välja mellan. Du kan ta ett par som täcker helt och hållet in din bröstvårtor. Eller i sin tur vill du ha en modell som är gjort av ett material som visar allt du har. Det finns exempelvis BH med eller utan byglar, push-ups eller sport-BH. Välj bara den modell och det material som passar dig och det tillfälle du är i. Många BH säljs också tillsammans med matchande trosor. Även trosor finns det flera modeller att välja mellan, till exempel hipstermodell eller strings.

Body

De kan vara med shaper-effekt, vilka håller kurvorna på plats eller tvärtom kan bodyn enbart snygg eller sexig. Du kan hitta modeller med lång ärm, kort ärm eller som bara har axelband. Materialet kan skilja mycket olika, exempelvis polyamid och elastan eller mikrofiber polyamid och elastan. Bäst för kroppen och huden, är däremot alltid naturmaterial. Men ibland är det okej att synda.