Sy och fixa egna kläder

Kanske du är den där händiga personen som kan fixa egna kläder av lite tyg och en symaskin. Du kanske är duktig på att sticka och kan med garn skapa din egna jumper. Det är absolut inte alla som tar sig den tid för att göra detta då det för en del är enklare att köpa sina kläder.

Det kan vara en viss tillfredsställelse när man stickat klart sin jumper och kan få ta den på sig när man går ut. Om du vill prova på så kan du köpa dig det du behöver och kanske titta på någon instruktionsvideo först. Fördelen med stickning är att du kan riva upp om du gjort något fel. Dina första jumprar kanske inte blir som du önskat men ge inte upp. Övning ger färdighet och efter ett par arbeten så kommer du att klara detta galant.

Var noga när du skapar dina egna plagg. Lämna inget åt slumpen utan syna varje grej som du gör. Om det är att sticka din egna jumper eller sy din jacka med hjälp av en symaskin så gäller det att vara noggrann och följa det mönster som man har. När du behärskar tekniken så kommer det att gå så mycket enklare. Då kanske du får beställningar från familj och vänner som vill att du ska skapa något åt dessa.