Toppa din outfit med vackra smycken

När det gäller mode kan det vara på sin plats att inte alltid följa de senaste trenderna utan satsa på en basgarderob med tidlösa outfits. Det du sedan kan göra är att styla din outfit med olika smycken som sticker ut och gör din stil mer intressant. Välj något vackert för en mer klassisk look – som diskreta diamantsmycken eller pärlor som alltid ger ett stilfullt intryck.

Diamanter, pärlor eller ring?

Vilken typ av smycken du väljer beror naturligtvis på tycke och smak. Små, vackra diamantörhängen är tidlösa och något du kan bära dagligen. Matcha örhängena med ett diamanthänge eller en solitärring för festligare tillfällen. En alliansring med diamanter eller släta ringar i guld är alltid aktuellt och passar till alla outfits. Ännu mer klassiskt är kanske pärlhalsbandet satsa på kvalitet genom odlade sötvattenspärlor och lär dig att skilja äkta pärlor från plast.

Tennisarmbandet är tillbaka

Tennisarmbandet fick sitt namn under 1987 års US Open i tennis då Chris Evert myntade uttrycket om armbandet hon alltid bar om handleden. Historien om hur detta exklusiva armband i guld med länkar av diamanter fick sitt namn kan du läsa mer om i Damernas värld. Denna klassiker har blivit trendig igen och passar perfekt som accessoar till din outfit i vår.